Ugrás a tartalomra

Elveszett

1 800 Ft
Balogh Robert: Elveszett

Az Elveszett egyszerre napló, és sodró tempójú fejlődésregény. Az író "főhős" ráun a háromnapos tivornyákra, sex-partikra, fűre, italra, s kimarad a haveri körből. Íróként témának tekinti még meglévő barátai magánéleti válságait, az ebből következő teljes magára maradottsága után jön az elkerülhetetlen összeomlás: a pszichiátrián köt ki, majd egy apácákat gondozó szeretetotthonban kezd dolgozni.

Az Elveszett végtelenül sötét, feketehumora miatt nem túl szívderítő olvasmány a fiatal generáció pokoljárásáról. Számtalan kérdést vet fel, kimondottan jó regény. Az Irodalmi Jelen pályázat harmadik díjazott műve.

Balogh Róbert 1972-ben születet Pécsett, eddig két verseskötete, s az Elveszett regénnyel együtt három regénye jelent meg. Legnagyobb szakmai sikerét a Schvab evangiliom című regényével aratta, amely idén tavasszal jelent meg horvát nyelven. Ír színdarabokat, meséket is, 2005-ben III. Országos Gyerekszínházi Szemlén Mátyás király szárnyai című darabjából készült előadás nyerte el a fődíjat.

Elfogyott

No votes have been submitted yet.