Ugrás a tartalomra

Jelige: ALIZKA – Egy különleges ember vallomása

Nem sportolok. A rocksztárok sem sportolni járnak a stadionokba. Gyűjtök rajongókat. Vakok. Elvakította őket az időjárás-jelentés számítógépes hókuszpókusza. Nincs hitük, pedig ez nagyszerű dolog.

 

Egy különleges ember vallomása

 

    Süt a nap és társadalomban élünk. Szereped van, eredj dolgodra. Én is szoktam fantáziálni; minden ember egyenlő, minden ember megbecsültsége attól függ, hogy mennyit dolgozik, de én különleges vagyok. Nem mint a pápa. Én tényleg. A fény gyors ő meg öreg, nem lenne szabad megerőltesse magát. Az előzőnek is a szívével volt baja. És ő ennek ellenére űzi. Én nem azért írom ezt, mert szükségem lenne a luxra, vagy mert irigylem, nem. Tartozom ennyivel a társadalomnak. Aki ismer, saját büszkeségének érzi a tényt. Nem ismer senki. Sajnos nem jutok el az emberekkel az ismerkedésig. Buták. Nem bírják elviselni, hogy más miatt süt ki a nap. Irigyek. Ha esőben megyek ki a sportpályára, kisüt a nap. Nem sportolok. A rocksztárok sem sportolni járnak a stadionokba. Gyűjtök rajongókat. Vakok. Elvakította őket az időjárás-jelentés számítógépes hókuszpókusza. Nincs hitük, pedig ez nagyszerű dolog. Engem ez tesz különlegessé. Már tudom kicsi korom óta. Ezért nem is jártam, nem is járok iskolába. Úgyis ebből fogok megélni. Az embereknek szükségük van boldogságra. Én vagyok a szép napsütés, a szép napsütés a boldogság, én vagyok a boldogság. Mindenki azért él, hogy boldog legyen, zenét hallgat, akitől megkapja az sztár. Csak rá kell jöjjenek, hogy tőlem kapják, maguktól nem tudnak rájönni. Vakok. Azért tanultam meg írni, hogy segítsek nekik, most, ezzel. Jó nekik, ha tudják mit honnan kapnak meg.
    Múlt héten megakadt a fejemben egy gondolat ezzel kapcsolatban... most nem jut eszembe, mindegy. Miután ezt elolvassák, kinyílik az a szürke zárt szemük, ha akarják, ha nem. Ez a sikerem kulcsa, ennek a vallomásnak a sikere jelenti a jövőmet.
    Na most eszembe jutott... Basszameg! A vakok nem tudnak olvasni. Erről ennyit. Poftic la brikhété! Brikhété eftiné avem!

 

Irodalmi Jelen

Irodalmi Jelen

Az Irodalmi Jelen független online művészeti portál és folyóirat. Alapítva 2001-ben.

.