Ugrás a tartalomra

A Clavis Irodalmi Ügynökség programjai az Eötvös10-ben

 

A Clavis Irodalmi Ügynökség  programjai az Eötvös10-ben

 

Irodalmi tabló

A Magyar Kultúra Napja alkalmából improvizatív elemekben gazdag irodalmi zenés műsort kínál a Clavis Irodalmi Ügynökség.

Fellépnek: Babiczky Tibor, Závada Péter, Dés András és Ratkóczi Huba.

Időpont és helyszín: 2018. január 22., 19:00 óra, Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér (1067 Budapest, Eötvös utca 10.)

Jegyek kaphatók a jegy.hu-n vagy a helyszínen

 

„Jazz és irodalom”

Fellépnek: Varró Dániel és Kiss Judit Ágnes, valamint zenésztársaik, Rubik Ernő Zoltán és Weisz Gábor. A zene és a szöveg egymásra hangolva alkot egy produkciót, amelyben fontos szerepet kap az improvizáció. A Clavis Irodalmi Ügynökség programsorozatának estjének meglepetésvendége a régóta publikáló, azonban nagyközönség előtt most először bemutatkozó Rigó Kata.

Időpont és helyszín: 2018. január 26-án 19:00 óra, Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér (1067 Budapest, Eötvös utca 10.)

Jegyek kaphatók a jegy.hu-n vagy a helyszínen

 

Kiteregetett alkotás

Szabó T. Anna és Dragomán György, Dés András zenei kíséretében olvas fel írásaiból, mesél életükről. Mik az előnyei és a nehézségei két író együttélésének? Mik a gyereknevelési elveik? Hogyan alkotnak? Hogyan viszonyulnak a házimunkához? Mivel kapcsolódnak ki? ...és beszélnek még mindarról, ami eszükbe jut.

Időpont és helyszín: 2018. február 8-án 19:00 óra, Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér (1067 Budapest, Eötvös utca 10.)

Jegyek kaphatók a jegy.hu-n vagy a helyszínen