Ugrás a tartalomra

ENEMVÉ - Nagy magyar versek

„Huszonkét esztelen, félmeztelen egyén, egymás hátán-hegyén nyüzsög lenn a pályán."

Versek kétkapura. Kihagyhatatlan tizenegyesek, emlékezetes kapufák. Labdakergetés. Győzelem és bukás futballpályán, más pályákon, a pálya széléről és azon túlról. Ki voltak a legnagyobb drukkerek és kik az ellendrukkerek?

A Nagy Magyar Versek vendégei júliusban az idei Európa-bajnokság apropóján focival térnek vissza a színpadra. Az esten Dobos Evelin és Kamarás Iván színművészek tolmácsolásában klasszikus és kortárs költők, írók versei és prózái hangzanak majd el, a különleges tematikához válogatott dalokat pedig Csorba Lóránt, a Lóci játszik zenekar frontembere és Lotfi Begi adják elő.

Július 13-án megmutatjuk, hogy a magyar irodalom nagy alakjai milyen régóta foglalkoznak már a témával. Megtudhatjuk azt is, hogy voltak, akik az írás mellett a pályán is remekeltek, míg mások csak a pálya széléről figyeltek és voltak, akik egyáltalán nem szerették a futballt és ennek hangot is adtak.

Időtartam: 2x45 perc, szünettel

Közreműködők:
Dobos Evelin, Kamarás Iván színművészek
Zene: Csorba Lóránt (Lóci játszik) és Lotfi Begi
Szerkesztő: Ugron Zsolna, író
Szerkesztő-rendező: Seres Tamás

Várkert Bazár (Öntőház Udvar)
2021. július 13. (kedd) 19:00

Esőnap: 2021.07.14

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Várkert Bazár legkésőbb 3 órával az előadás előtt honlapján, illetve Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Várkert Bazár az előadás megtartására készül. Szükség esetén az előadás megkezdésével vár.

A Várkert Bazár fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja, illetve a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – az esőt követően – folytathatja.

Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja az adott esemény leírásában található. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyek visszaváltására nincs lehetőség.

Amennyiben rossz idő miatt az előadás legalább 35 perc után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.

Forrás: port.hu