Ugrás a tartalomra

Felhívás - A Tokaji Írótábor története képekben

A Tokaji Írótábor Egyesület a tábor félévszázados, 2022. évi jubileumára készülődve, impozáns fotóalbumot állít össze a nagy múltú irodalmi találkozó 50 évéből. Ezért arra kér minden kedves érintettet, egykori táborlakót, hogy amennyiben rendelkezésére állnak a tábor egykori életét illusztráló felvételek, s azokat szívesen felajánlaná a válogatáshoz, küldje el az egyesület címére.

Az 1972-ben alapított Tokaji Írótábor jövőre ünnepli 50. évfordulóját. A jeles jubileumra megjelenik egy összegző és történelmi jelentőségű fotóalbum, amely a kezdetektől egészen napjainkig képekben igyekszik bemutatni fél évszázados történetét.

Arra kérünk minden szakmabéli és civil látogatót, ha van a birtokában a Tokaji Írótáborban készült vagy ahhoz köthető fotója, és szívesen megosztaná velünk, kérjük, juttassa el a részünkre.

Fontos, hogy a fotóhoz tartozó valamennyi információt is kérjük feltüntetni a küldeményben egy kísérőlevél formájában (ki/kik/mi látható a képen, mikor készült, ki készítette). Ha nincs a képről információja, akkor is várjuk szeretettel, hátha az egyesület elnöksége és tagsága be tudja azonosítani a fotón szereplőket.

Ha elektronikusan küldi el a képe(eke)t, kérjük, jó minőségben szkennelje be, és nagy felbontásban küldje. A fotó minősége kevésbé számít, a szkennelés minősége a fontos.

Postai úton az eredeti fotókat is szívesen várjuk, amelyeket a digitalizálás után természetesen visszajuttatunk a tulajdonosának.

Elérhetőségeink: tokaji.irotabor@gmail.com

Tokaji Írótábor Egyesület, 4220 Hajdúböszörmény, Deák Ferenc utca 2.