Ugrás a tartalomra

A Ferencvárosi Közösségi Alapítvány VI. Élő Adás közösségi adománygyűjtő ONLINE estje

Szeretettel várjuk a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány VI. Élő Adás közösségi adománygyűjtő ONLINE estjén, amelyen idén is három inspiráló közösség mutatja be projektjét.

Az Élő Adás a londoni The Funding Network által működtetett, világszerte sikeres adománygyűjtő rendezvény adaptációja, melyet alapítványunk 2015 óta rendez meg Magyarországon. Az elmúlt öt évben már 15 projektet tudtunk ily módon támogatni, összesen több, mint 15 millió forinttal.
Idén is három ügyet támogathatunk a társadalmi szolidaritás, a sokszínűség és elfogadás jegyében, melyből kettő a Ferencváros, egy pedig az egyik legnehezebb helyzetben lévő magyar falu közössége jobb létéhez járul hozzá. Ismerjék meg a HolMásHol, a Hazai pályán és a Létkezde projekteket és támogassák őket!

2020-ban, a koronavírus járvány okozta helyzethez alkalmazkodva, november 15. és 25. között először egy 10 napos, intenzív adománygyűjtő kampányban gyűjtünk ezekre a jó ügyekre, a kiválasztott projektek megvalósító szervezeteivel és nagyköveteivel együtt. Ezt követően, a kampány záróakkordjaként, a november 25-én este 6-tól megrendezendő ONLINE ÉLŐ ADÁS esten várjuk méltó ünneplésre mindazokat a magánembereket, vállalkozókat és nagyvállalati képviselőket, akik adományaikkal hozzájárulnának mások életének könnyebbé, boldogabbá tételéhez!
A bemutatkozó projektek mellett kortesbeszédet mondanak:
Veiszer Alinda újságíró, Lackfi János költő és M. Dénes Tamás sportriporter.
 

Az online Élő Adáson való részvétel lehetősége bárki előtt nyitott, de regisztrációhoz kötött. Most foglaljon helyet ezen a különleges programon! Addig is pedig segítse a csapatok felkészülését azzal, hogy már most lendületet ad nekik támogatásával!

A VI. Élő Adás kampányban 2020. november 15. és 25. között gyűjtünk három jó ügyre a projektet megvalósító szervezettel és “nagyköveteivel” együtt. A bemelegítő kampány után pedig november 25-én este 6-tól az ONLINE ÉLŐ ADÁS esten várjuk méltó ünneplésre azokat az adományozó magánembereket, vállalkozókat és nagyvállalati képviselőket, akik támogatásukkal hozzájárulnának mások életének könnyebbé, boldogabbá tételéhez!

HOLMÁSHOL
Az itthon igazán egyedülálló közösségben, előadó-művészeti foglalkozásokat tartanak, értelmi fogyatékossággal élő és ép értelmű résztvevőknek. Segítik szakmai és személyes kiteljesedésüket. Olyan produkciókat hoznak létre, melyekben egymás partnereként dolgozik együtt ép és sérült színész. Előadásaik a sokszínűséget és elfogadást üzenik, egyes tagjaik egyéni adottságaira építve, de közösen alkotva. A befogadás öröme most végre őket is megillette, amikor hónapokig tartó otthontalanság és a járvány miatt elmaradt tavaszi évad után, Ferencváros önkormányzata játszóhelyet adott nekik a kerületben. Most azon dolgoznak, hogy az Élő Adás adományainak köszönhetően, az új bérlemény felújítása után, új otthonuk ne csak színházi műhelyként, de a kerületiek közösségi- művészeti találka helyeként is szolgáljon. Bíznak abban, hogy a színházon keresztüli találkozások során sikerül a nézőkben, résztvevőkben is falakat bontani.

További részletek a kampányról és adományozási lehetőség:
https://eloadas.kozossegialapitvany.hu/holmashol/?pid=125