Ugrás a tartalomra

A Fiatal Írók Szövetsége nyolcadik alkalommal rendezi meg nyári táborát

A Fiatal Írók Szövetsége (FISZ) nyolcadik alkalommal rendezi meg nyári táborát, idén ismét a Szokolya melletti Királyréten 2019. július 17. és 21. között. Az ötnapos irodalmi rendezvény számos szakmai programot tartogat: az érdeklődők Balla Zsófiával, Bereményi Gézával, Csányi Vilmossal és Háy Jánossal hallgathatnak beszélgetéseket délutánonként. Napközben líra-, próza-, kritika-, műfordító műhelyekben dolgozhatnak a jelentkezők, este pedig felolvasásokon, szakmai beszélgetéseken, társtudományi, társművészeti programokon vehetnek részt.

 Királyrétre kisvasúttal is lehet érkezni, a FISZ-vasúton pedig felolvasó kalauzok kísérnek. Ha nem ebben a FISZ-táborban, akkor hol máshol főznél Péterfy-Novák Évával? A táborlakók megismerkedhetnek partnerkiadónk, az Erdélyi Híradó Kiadó új könyveivel, lesz FISZ-mozi és mozira hangolódás Bereményi Gézával, kerekasztal-beszélgetés 1919-ről. Természetesen nem maradhat ki idén sem a zene: Egyed Márton énekes-dalszerző, a BOZO és a SKEEMERS szintén a vendégeink lesznek.

A FISZ-tábort tehát idén sem érdemes kihagyni. A sajtó megjelenésére számítunk, az előzetes híradásokat és az utólagos tudósításokat ezúton is köszönjük!

További részletek a csatolt sajtóanyagban. 

További információ és a letölthető jelentkezési lap a FISZ honlapján vagy Facebook-oldalán található. 
http://fiatalirok.hu/cikk/fisz-t%C3%A1bor-2019

Facebook-esemény:

https://www.facebook.com/events/1324030227759340/

Forrás: FISZ