Ugrás a tartalomra

 

A Jazzanova is fellép áprilisban az Akvárium Klubban

A Berlin-központú nu-jazz formáció, a Jazzanova is fellép az idei Budapesti Tavaszi Fesztiválon (BTF). A csapat április 15-én ad koncertet a fővárosi Akvárium Klubban.

    A Jazzanova zenéjében a chill-out és a deep house stílus is markánsan jelen van. A zenekarnak kiváló minőségű munkáival sikerült kitörnie az elektronikus tánczenei skatulyából, a szakmai körökben egy lapon emlegetik a Kruder & Dorfmeisterrel vagy a Thievery Corporationnel - derült ki a szervezők által az MTI-hez eljuttatott ajánlóból.
    A Jazzation Live produkció keretében a csapattal együtt lép színpadra az Akvárium Klub NagyHalljában a Brazíliában nevelkedett világhírű amerikai énekes, Paul Randolph, akivel az együttes évek óta nagy sikerrel koncertezik. A Jazzanova alapfelállásában Axel Reinemer, Jürgen von Knoblauch, Alexander Barck, Stefan Leisering és Claas Brieler szerepel.
    A szervezők már korábban bejelentették, hogy a BTF keretében az Akvárium Klubban április 6-án a Tale of Us, április 14-én pedig Henrik Schwarz & Bugge Wesseltoft ad koncertet.

MTI