Ugrás a tartalomra

A kultúra 50 arca - A Fidelio kiadványának bemutatója

 

 

MEGHÍVÓ

 

A FIDELIO BEMUTATJA:

 

A kultúra 50 arca

#trend és #brand

 

Időpont: 2018. június 7. (csütörtök) 11.00

Helyszín: Rózsavölgyi Szalon

(1052 Budapest, Szervita tér 5.)

 

Meghívott vendégek: A kultúra 50 arca

 

És akik beszélgetnek minderről:

Tenki Réka színművész

Parti Nagy Lajos költő, író

Ragályi Elemér operatőr

Vajda Gergely klarinétművész, karmester

 

A beszélgetést vezeti: Molnár Barbara, a Kult50 kiadvány főszerkesztője

 

„A Fidelio tavaly óta egy teljesen új, a magyar médiapiacon egyedülálló kiadvánnyal is jelentkezik, amelynek címe: KULT50 – A kultúra 50 arca. A Fidelio szerkesztősége és egy héttagú zsűri – jelölések alapján – konszenzussal kiválasztják azt az ötven személyt, akik szerintük az előző másfél évben jelentőset alkottak. Akikre „itt és most” érdemes figyelni a színház, az irodalom, a zenés színház, a tánc, a klasszikus zene, a képzőművészet, a jazz vagy a folkzene területén.

A KULT50 nem ranglista. Egy olyan kiadvány, amely révén örömmel ismerjük el ötven jelentős hazai alkotó munkásságát, s bemutatjuk őket az olvasóknak. Az idei magazin 2018. június 6-án jelenik meg. Abban mind az ötven alkotóról egy-egyoldalas fényképes portréírást közlünk, és túl ezen igyekszünk interjúk révén is átfogó képet adni a kultúráról, a trendekről és a brandekről. A mostani beszélgetés a Millenárison kicsit felvezeti a készülő kiadványunkat” – Molnár Barbara, a Fidelio és a KULT50 főszerkesztője.

 

Először 2017-ben készült KULT50 kiadvány.

 

A Fidelio szerkesztősége mellett a KULT50 végső névsorát összeállító zsűri tagjai: Stuber Andrea, Veiszer Alinda, Winkler Nóra, László Ferenc, Fáy Miklós, Réz András, Zipernovszky Kornél

 

Forrás: Fidelio és Rózsavölgyi Szalon