A Werk Akadémia 2011 tavaszán folytatja nagysikerű GasztroWerk (itt látható, ami eddig történt) programját. A folytatásba új hallgatók is bekapcsolódhatnak.
A folytatás programjának kidolgozásakor a szakemberek éltek a GasztroWerk 1 tapasztalataival, s ha lehet, még annál is gyakorlatiasabb és élményszerűbb tematikát építettek fel.
Ennek során a résztvevők többek között ellátogatnak a világ élvonalába tartozó, két Michelin csillagos osztrák étterembe, a Taubenkobel-be, a Pannonhalmi Apátság pincészetébe, bio fűszerkertjébe, a NOBU-ba, a Spejzbe, Etyek egyik kiemelkedő pincészetébe, a Törley pincészetbe, borkóstolást tanulnak a CEWI-ben, a legújabb technológiák szellemében sütnek-főznek Segal Viktorral, elkészítenek, majd foodstylisttal lefotóznak egy ételsort, csúcsminőségű alapanyagokkal ismerkednek Budapest legújabb gourmet központjában.
A tanfolyam főbb előadói: Glázer Attila foodstylist, Réz András whiskynagykövet, Rudits Károly vendéglátós, Segal Viktor szakács, T. Nagy Tamás gasztrovállalkozó, Vomberg Frigyes foodstylist, tanár, Wossala Rozina gasztronómus.
Jelentkezni a www.werkakademia.hu –n vagy a 06 30 444 8888-as számon lehet.
További információ a werk@werkakademia.hu –n kérhető.