Ugrás a tartalomra

Megjelent Lutter Imre Ha szeretsz… című könyve

Ismert emberek ismeretlen történetei versekkel

„Ez a könyv nem átlagos interjúkötet, annál sokkal több. A kedvelt, gyakran idolnak tekintett művészek, sportolók, médiaszereplők életük legféltettebb titkairól is lerántja a leplet, csak hogy kiderüljön, menynyire hasonló lehet az életük a miénkhez, illetve a kötetbe zárt költőkéhez. Könnyekig vicces és megrázó jelenetek játszódnak le előttünk, mialatt a vendégek őszintén vallanak érzelmeikről, arról, hogy miért ragaszkodnak számukra fontos emberekhez, és miért viseli meg annyira őket a lélektől lélekig tartó hosszú, néha áthidalhatatlan távolság. Nem ritka, hogy elszakad a cérna, miközben a múlt és a jelen találkozik bennük és a versekben. Megismerjük a vendégek legmeghatározóbb gyerekkori élményeit, szóba kerül a szülőkkel és a gyerekekkel való kapcsolat, szakmájuk kulisszatitkai és a gyakran eltitkolt érzelmek is. Szerelmek, barátság, hit, közélet, hétköznapi játszmák, küzdelmek, kitaszítottság, megalkuvás, terror, revans, család, együttlét, érzelmek kerülnek fókuszba, miközben az is világossá válik, hogy a költészet nem az elitkultúra része, hanem életünk lenyomata.”

Lutter Imre február közepén megjelenő interjúkötete igazi kuriózum Magyarországon. A kötet nem csak igazi ajándékkönyv, nem csak versgyűjtemény, több annál! A Ha szeretsz… ismert emberek ismeretlen történeteit meséli el: többe közt Geszti Péter Pásztor Erzsi, Besenyei Péter, Jakupcsek Gabriella, Balázs Klári, Sváby András, Szabados Ágnes, Szabó Balázs, Kálid Artúr osztja meg az irodalomhoz fűződő személyes viszonyát a könyv lapjain.

Február 13-án az Athenaeum Kiadó bemutatja Lutter Imre Ha szeretsz… című könyvét!

Sok szeretettel meghívjuk Önt a Ha szeretsz… című könyvünk bemutató beszélgetésére, melyet a MáraiKult rendezvényközpont dísztermében, február 13-án, 18 órától tartunk!

A beszélgetés résztvevői: Juhász Anna, Beregi Péter, Hajdu Steve, Katus Attila, Lutter Imre. A beszélgetés után dedikálásra is biztosítunk lehetőséget.

A helyszínen a könyv 20% kedvezménnyel megvásárolható.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, regisztráljon az alábbi linkre kattintva.

Időpont: 2023. február 13. 18 óra
Helyszín: MáraiKult Díszterem (1013 Budapest, Krisztina tér 1.)