Ugrás a tartalomra

Az MKKE pályázati felhívása diákoknak

Kedves Diákok!

A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése
TAVASZ 2020
címmel alkotói pályázatot hirdet általános és középiskolai fiatalok számára.

Ez a tavasz nem olyan, mint a többi volt. Nem járhattok iskolába, elmaradnak az edzések, szakkörök, kötetlen összejövetelek. Barátaitokkal, rokonaitokkal sem találkozhattok személyesen. A szűkebb család tagjaival, szüleitekkel, testvéreitekkel összezárva telnek a napok. Kérjük, ha kedvetek és időtök van, küldjétek el nekünk rajzaitokat, festményeiteket, fotóitokat, rövid (maximum 3 perces) videóitokat, verseiteket vagy novelláitokat.

Fontos, hogy minden mű idén tavasszal készüljön.

A beküldési határidő: 2020. május 31.

A beérkezett pályaműveket neves művészekből, írókból, költőkből álló szakmai zsűri fogja elbírálni.

A legjobb alkotásokból kiállítást rendezünk, az irodalmi műveket közöljük a média platformjain és nyomtatásban is megjelentetjük. A legügyesebb kreációk szerzői értékes könyvcsomagban is részesülnek.

Az ünnepélyes eredményhirdetést és találkozót a veszélyhelyzet feloldását követő első könyvünnepen rendezzük meg. Reményeink szerint 2020 őszén. A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése a hatályos adatvédelmi szabályokat és a szerzői jogra vonatkozó előírásokat betartja. Egy pályázó egy műfajban egy pályaművet nyújthat be. Várjuk a 2020 tavaszán született műveket.
Tudjátok, EZ A TAVASZ NEM OLYAN, MINT A TÖBBI VOLT.

Alkotásaitokat a tavasz2020@mkke.hu e-mail-címre küldjétek el.

A verset, novellát, videó linkjét e-mailben vagy mellékletként, a rajzot és más képet csatolt fotóként. Írjátok meg életkorotokat, lakóhelyeteket és azt az e-mail-címet, ahol elérhetünk benneteket.

Üdvözlettel, a magyar könyvkiadók és könyvterjesztők közössége nevében
Gál Katalin az MKKE elnöke