Ugrás a tartalomra

 

Művek és Mi – Szécsi Noémival és Péterfy Gergellyel

Művek és Mi – Szécsi Noémival és Péterfy Gergellyel

Irodalmi beszélgetés a művek szerzőivel, miközben új művek is születnek a novella-improvizátorok tollából - a Fiatal Írók Szövetségének és az Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont közös rendezvénye május 24-én lesz 18 órától. 

Első alkalommal ember és történelem viszonya kerül középpontba két nagyszerű író szemén át láttatva sorsokat, viszonyulásokat. A Finnugor vámpír, a Kommunista Monte Cristo és a Nyughatatlanok szerzője, Szécsi Noémi, valamint az Aegon-díjas Kitömött barbár írója, Péterfy Gergely mesélnek műveikről, művészi látásmódjukról. A beszélgetést Szekeres Nikoletta moderálja.

Mindezzel párhuzamosan Krúdy-novellaimpró gondoskodik a csak itt és most születő további irodalmi csemegékről. A méltán nagysikerű impróműfaj irodalmi verziójában három játékba hívott író, Gerőcs Péter, Szerényi Szabolcs és Péntek Orsolya feladata lesz, hogy egy-egy kalapból kihúzott jellegzetes Krúdy-idézet és műfajmegjelölés felhasználásával egyetlen óra alatt megalkossanak egy novellát, amit aztán azon melegében fel is olvasnak.

A zenét pedig - szigorúan bakelitről - DJ Sanyi szolgáltatja!

Jegyár: 1.500 Ft

Facebook-esemény:

https://www.facebook.com/events/326934341341925/