Ugrás a tartalomra

Nagykágyában szervezi a Háló Közösségi Tér idei táborát

Augusztus 7-13. XXI. Kárpát-medencei Háló-tábor Nagykágya (Partium) Nagyon közel a székelyhídi magyar román határátkelőhöz.
Az idén 33 éves Háló mozgalom újra tábort szervez: Kárpát-medence, magyarság, kereszténység, találkozás, kapcsolatépítés, közösség, összefogás, összetartozás, nyitottság, értékteremtés - ezek azok a kulcsszavak, amelyek jellemzik a Háló táborokat. A mai világban ezekre egyre inkább szükség van! Szeretettel hívjuk mindazokat, akik nyitottak a fenti értékekre, és arra, hogy új értékes embereket megismerjenek. A tábor minden a Háló legnagyobb rendezvénye. Minden nap tartalmas lelkiségi és kulturális, közösségi programok. A jelentkezők lehetnek ifik, családosok, régebb óta fiatalok, közösséget keresők. Minden korosztály számára megfelelő programokat szervezünk. A résztvevők az egész Kárpát-medencéből jönnek össze közös együttlétre. Örömmel várjuk azokat is, akik első alkalommal jelentkeznek! Rendkívül kedvező ár!
Minden tudnivaló, a részletes beharangozó, a jelentkezési lap, a részvételi díjak, a helyszín, megközelítési útvonal is megtalálható a honlapunkon: https://halo.hu/1300 
Ugyanitt megtalálhatók írások képek, beszámólók az előző táborainkról. Fb esemény ITT!