Ugrás a tartalomra

Ozsgyáni Mihály: A fátylam kicsit oldalra billent – könyvbemutató

 

Ozsgyáni Mihály: A fátylam kicsit oldalra billent

MEGHÍVÓ

KÖNYVBEMUTATÓRA ÉS FELOLVASÓ-DÉLUTÁNRA

 

A Rózsavölgyi Szalon szeretettel meghívja Ozsgyáni Mihály A fátylam kicsit oldalra billent című könyvének (első kötete ez) a bemutatójára, illetve az ehhez kapcsolódó felolvasó-délutánra. Fellépnek: Pogány Judit és Udvaros Dorottya Kossuth-díjas színművészek, Koltai Lajos Kossuth-díjas operatőr és Szarka János rendező. A könyvbemutató moderátora: Mohácsi Szilvia újságíró.

 

Időpont: 2018. március 11. (vasárnap) 15.00 óra

Helyszín: Rózsavölgyi Szalon Arts & Café

Budapest, V. kerület, Szervita tér 5. Bejárat a Zeneműbolt felől.

 

„Egy lendülettel, gyorsan olvastam el a könyvet. Sietnem kellett, mert minden pillanatban azt éreztem, ha nem tudom meg azonnal, mi történik a következő oldalon, megfulladok!” (Pogány Judit színművész)

„Misi bizarr humorú családregényét olvasva úgy éreztem magam, mint egy teafilter, amit forró vízbe mártogatnak. Nevetés közben megríkatott, majd a torkomra forrasztotta a szót. Felkavaró, csodálatos írás!”(Györgyi Anna színművész)

„Kérem, merüljenek mélyre a mondatok közé, e csodálatosan fogalmazott vallomásba –... megéri.... hála annak, aki felfedezte... hála annak, aki közreadja ... (Koltai Lajos operatőr)

„A regénnyel bennem is helyre került sok minden: mintha belőlem is – akárcsak a regény főszereplőjéből – kiszakadtak volna elnyelt, eltusolt érzések.” (Ozsgyáni Mihály)