Ugrás a tartalomra

Tasnádi István új darabját mutatja be a 6szín Teátrum

Ősbemutatóra készül az Orlai Produkció. Január 7-től látható a 6szín különlegesen berendezett színháztermében a Mikor hazudtam?Tasnádi István új darabja.

Elhallgatások, félrevezetések, leleplezések, csapdák, folyamatosan változó hatalmi pozíciók, kegyetlen játékok, szövevényes viszonyok és egy végig lappangó titok – a Mikor hazudtam?-ban, Tasnádi István váratlan fordulatokkal teli, a társadalmi szatíra és a politikai pszichothriller pengevékony mezsgyéjén egyensúlyozó, komoly morális kérdéseket feszegető új darabjában semmi nem az, aminek első látásra tűnik.

Egy középkorú politikusnő, aki komoly karrier előtt áll és egy fiatal kommunikációs tréner férfi egy szobában. Az egyik képtelen hazudni, a másik azért van ott, hogy megtanítsa. A kezdeti hűvös távolságtartásból azonban hirtelen felizzik közöttük a levegő. A tréning különös fordulatot vesz, a valóság körvonalai fokozatosan elmosódnak és végképp összekeveredik az igazság a hazugsággal... 

Péterfy Bori és Rohonyi Barnabás játsszák a feszültséggel teli kamaradrámát, amelyet a szerző, Tasnádi István visz színre. A Fédra Fitness, a Kupidó, az Apád előtt ne vetkőzz és a Tapasztalt asszony után ez lesz Tasnádi István ötödik rendezése az Orlai Produkciónál. 

A további előadás-időpontok: január 8., 18., február 15., 27.

Forrás: Orlai Produkció