Ugrás a tartalomra

Závada Pál lesz a vendége a KSH Könyvtárnak január 18-án

A KSH Könyvtár januári rendezvényei sorában vendégül látja Závada Pált. akinek többek közt Hajó a ködben című kötetéről beszélgetnek majd.

Januárban is várja az érdeklődő kicsiket és nagyokat a KSH Könyvtár és a homoludens.hu Egyesület közös rendezésű családi társasjátékklubja hétfőnként 16 és 19 óra között. Helyszín: Thirring Lajos terem. Időpontok és játékok: Január 16. Café., Január 23. Burgle Boss. Január 30. Framework.

2023. január 18-án (szerda) 17 órától sok szeretettel vár mindenkit a KSH Könyvtár könyvklubja, melynek vendége Závada Pál, a Hajó a ködben című kötet szerzője lesz. Helyszín: Thirring Lajos terem.

2023. január 24-én (kedd) szeretettel várja az érdeklődőket a Kölcsey Ferenc Olvasókör, a KSH Könyvtár és a Könyvtárellátó az Országos Széchényi Könyvtárba történő látogatásra a magyar kultúra napja alkalmából. A délután programja a következő: 14.45-kor találkozó az OSZK főbejárata előtt, majd 15 órától két lehetőség közül választhatnak az érdeklődők: raktársétán vesznek részt vagy a könyvtár digitalizáló központját tekintik meg. A látogatást 16.30-tól az Esszencia és a Vershaza kiállítások tárlatvezetéssel egybekötött megtekintése zárja. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a következő elérhetőségeken lehet: e-mail: szoro.ilona@kello.hu, és telefonon a 06-30-955-7375 számon keresztül.

Forrás: KSH Könyvtár