Ugrás a tartalomra

LEGYEN ÖN IS KÜLÖNLEGES SZERETŐ!

A legtöbb férfi elhanyagolja szexuális élete alapos felderítését. Az elmúlt években a szexuális kapcsolatokban annyira a nő orgazmusára fókuszálnak, hogy a férfi gyönyörét gyakorta a nők reakciója határozza meg. Sok férfi csak akkor döbben rá erre, ha tanulni kezdi a szexuális beteljesedés titkait, és társával együtt kezdi felderíteni a magasabb szintű orgazmus világát. Az itt elmondott titkok nem csak a fizikai kapcsolatról szólnak.

 

 

 

KELLY RILEY ÉS DIANE RILEY:

 

LEGYEN ÖN IS KÜLÖNLEGES SZERETŐ!

 

A gyönyörszerzés technikái a nők legtitkosabb vágyainak kielégítéséhez

  
   
   Előszó
   
   
   Képzelje el, hogy partnere elgondolni sem tudna jobb szeretőt, mint ön. Alig várja, hogy végre otthon legyen. Képzelje el, hogy kapcsolata izgalmas, szexi és érzelemdús; hogy képes olyan hosszan szeretkezni, amilyen hosszan csak akar, annyiszor, ahányszor csak kedve tartja, bármilyen idős is legyen, és tökéletesen biztos abban, hogy képes kielégíteni partnerét. Nem csak fizikailag, hanem lényének minden szintjén. Testét, szívét és lelkét egyaránt.
  
   Képzelje el, hogy tökéletesen kielégítő és mély szerelmi élményeket élnek át együtt; egyre erősebb kötelékek fűzik össze kettejüket, a meghittség, szerelem és a gyöngéd kapcsolat kötelékei. Képzeljen el még nagyobb gyönyört, mélyebb, erősebb orgazmust mindkettejüknél.
  
   Olyan szeretkezést, amely több szerelmet, örömöt és boldogságot hoz az életükbe. Mindez lehetséges.
   A következő oldalakon olyan titkokat és gyakorlatokat ismerhet meg, amelyek beváltják álmait, olyan titkokat, amelyeket élete végéig kincsként becsül majd. Azok a titkok, amelyeket ebben a könyvben megosztok önnel, nem elméletiek – olyan gyakorlatok, amelyeket feleségem, Diane és én fejlesztettünk ki személyes tapasztalatunk és több ezer olyan ember tapasztalata alapján, akikkel sikerrel dolgoztunk együtt az évek során. Nem állítom ezzel azt, hogy miután ezt a könyvet elolvasta, soha többé nem lesznek problémák a kapcsolatában. Diane és én több mint húsz éve vagyunk házasok, és három gyermekünk van: tudom, hogy lesznek még nehézségeink. Igen, én is sok évet szántam az életemből arra, hogy rájöjjek, mi képes megőrizni a szerelmet és a szexuális szenvedélyt egy nő iránt. A régi mondás, miszerint „áldott az az ember, aki megtalálta a munkáját és a nőt, akit szeret”, ugyanolyan igaz ma is, mint valaha volt.
  
   Ezt a könyvet azoknak a férfiaknak írtuk, akik különleges szeretők akarnak lenni, bármilyen idősek legyenek is. Az a férfi, aki képes kielégíteni egy nőt, egy fejjel magasabbnak érzi magát a többinél. A férfiak önmagukról alkotott képét nagyban befolyásolja, milyen szeretőnek érzik magukat. Minden férfi jó akar lenni az ágyban.
  
   Apám generációjának könnyű dolga volt: kicsit mozogtak, amíg megérezték az energia robbanását, és kész. Mindössze egy készséges partnert kellett találniuk.
  
   A hatvanas években, a bátyám idejében minden megváltozott. A férfiak kezdtek rádöbbenni, hogy sokkal nagyobb gyönyört jelent a szex, amikor partnerük is komoly élményhez jut. Arra is rájöttek, hogy ha jó szeretők akarnak lenni, hosszú előjátékkal kell bemelegíteniük párjukat. A férfiak váratlanul azzal a kihívással néztek szembe, hogy ki kell elégíteniük a nőt, de ha nem, az sem volt tragédia, mert az elmúlt kétezer év során a nők szexualitását elnyomták. Sok nő nem volt képes magát elengedni, és így nehezen jutott el az orgazmusig. Ha sikerült, remek, de ha nem, azt el lehetett intézni azzal, hogy „rendes lány amúgy sem csinál ilyesmit”. A szeretkezés továbbra is inkább a férfiak öröme maradt.
  
   Manapság jó szeretőnek lenni nagyobb kihívást jelent, mint valaha. A nők győztesként kerültek ki a szexuális forradalomból. A mai nő nem csak szexre vágyik, hanem jó szexre, ami érzelmi és fizikai kielégülést is jelent. Sok férfi kezdi aggódva a szeretkezést, attól tartva, hogy nem lesz képes felnőni partnere igényeihez.
  
   Véleményem szerint a tudatosan gondolkodó férfi csapattársként működik együtt partnerével, hogy segítsen előcsalni, és erősíteni asszonya érzékiségét. Ennek eléréséhez az egyik legjobb módszer, ha különleges szerető. A Legyen Ön is különleges szerető! üzenete erőteljes, de egyszerű: az igazán remek szex jóval több fizikai egyesülésnél; a szexuális gyönyört szerelemmel és mély meghittséggel köti össze. Ez a könyv megmutatja, miként érjék el együtt az eksztázis és gyönyör magasabb szintjét. Olyan ismeretek találhatók benne, amelyeknek a birtokában bármely férfi nem csak jó szexpartner lehet, hanem különleges, gondos szerető is. És valójában minden nő ezt várja el a kedvesétől.
  
   Szeretkezés közben a nők gyakran nem merik kimondani kívánságaikat, mert tán maguk sem biztosak benne, vagy attól tartanak, hogy megbántják partnerük érzéseit. A férfi pedig nem kérdez, mert „tudnia kell”. Aztán pedig csodálkoznak, ha szerelmük szexuális síkja néhány év vagy akár hónap után elveszíti kezdeti izgalmát. Az érzéki szerelem egy szenvedélyes kapcsolat üzemanyaga. Enélkül olyan, mint az autó benzin nélkül: hiába áll a ház előtt, ha nem indul be, és nem mehetünk vele sehová. Valamennyiünk szerelmi életére ráférhet egy kis üzemanyag.
  
   Hiszek abban, hogy napjainkban újfajta férfi születik. Olyan férfi, aki a szexet a maga teljességében akarja megtapasztalni, aki úgy akar szeretkezni, hogy az a legnagyobb örömet szerezze mindkettejüknek, és a legmélyebb vágyait is kielégítse. Ez az új, öntudatos férfi tisztában van vele, milyen fontos ismereteket szerezni a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról. Tudatában van annak, hogy mindezek központi helyet foglalnak el az életében, és mindent meg akar tudni a szeretkezésről, amit csak lehet. Ám kevés helyen lehet megtanulni, hogyan váljék jó szerető valakiből. És bármit mondjon is az egónk, mi, férfiak nem vagyunk született remek szeretők.
  
   Nem a közösülésről beszélek – arra bárki képes lehet. Arról beszélek, hogy megtanuljunk úgy szeretni, hogy azzal lényének minden szintjén tápláljuk a nőt: a testét, a szívét, a lelkét egyaránt. Arról beszélek: úgy szeretkezzünk, hogy azzal a nő a fizikai gyönyör soha eddig nem tapasztalt szintjét érhesse el, és emellett szívét töltse el igazi szerelem, és olyan eksztázist éljen át, amelytől elveszti idő- és térérzékelését, megszűnik minden gondolata.
  
   E könyv feltárt titkai olyan tudással vértezik fel az olvasót, amelyek lehetővé teszik, hogy különleges szeretője legyen társának. Minden nő arra vágyik, hogy partnere ismerje ezeket a titkokat. Ha képes egy nőt ilyen szinten kielégíteni, kapcsolatuk a szerelem újabb mélységeit hódítja meg, és az eksztázis újabb csúcsaira hágnak együtt. Ezeknek a titkoknak az ismerete nem csak azzal a haszonnal jár, hogy bármely más férfinál jobban képes táplálni kedvese érzékiségét, de azt is megtanulja, miként jusson önmaga is jóval több gyönyörhöz.
  
   A legtöbb férfi elhanyagolja szexuális élete alapos felderítését. Az elmúlt években a szexuális kapcsolatokban annyira a nő orgazmusára fókuszálnak, hogy a férfi gyönyörét gyakorta a nők reakciója határozza meg. Sok férfi csak akkor döbben rá erre, ha tanulni kezdi a szexuális beteljesedés titkait, és társával együtt kezdi felderíteni a magasabb szintű orgazmus világát. Az itt elmondott titkok nem csak a fizikai kapcsolatról szólnak. Azt is megmutatják, miként nyíljon meg, és hogyan érezhesse szeretkezés közben sokkal erőteljesebben a szívében élő szerelmet. Ha partnere megismerte ezt a szívvel teli szerelmet, sokkal nyitottabban áll a szeretkezéshez, gyakrabban kíván együtt lenni önnel, és több szexuális energia áll mindkettejük rendelkezésére.
  
   Tanulmányaim elején megismertem egy hatalmas szexuális titkot: inkább adjunk egy keveset a nőnek abból, amire igazán vágyik, mint sokat abból, amiről csak gondoljuk, hogy kívánja.
  
   Mire a könyv végére ér, többet fog tudni a szeretkezésről, mint a bolygó lakosságának 98 százaléka, és a nő, akivel le akarja élni az életét (vagy akit kíván), imádni fogja érte, mert öntől kapja meg mindazt a szerelmet és gyönyört, amiről mindig is álmodott. Cserébe szerelmét és szexuális energiáját adja, amellyel felvértezve ön nem ismer majd határokat!
  
   Egyesek nyilván azt gondolják most: „Tudok már mindent, amit kell. Kipróbáltam minden pozíciót, ismerem a csiklót és a G-pontot, és gyakorlom az orális szexet. Mi lenne még?” Érthető ez a hozzáállás, mert társadalmunkban igen ritka a szexuális szerelem minőségi oktatása. A Legyen Ön is különleges szerető! ezen kíván változtatni. Ez a könyv nem csak technikákat mutat be, hanem ilyen, kulcsfontosságú kérdéseket is feltesz: Felmérte-e már, mennyi szerelmet képes érezni szeretkezés közben? Megtapasztalta-e már az eksztázis magasabb szintjét, és nem csak orgazmus közben, hanem legalább negyed órán át? Megtapasztalta-e, milyen az, ha a szeretkezés áhítat, spirituális élmény? A Legyen Ön is különleges szerető! elmondja:
  
   Hogyan érje el az eksztázis és gyönyör olyan szintjét, ameddig még soha nem jutott el.
   Hogyan nyíljon ki a szerelem előtt oly módon, hogy szívét kitárja partnerének, és arra emlékszik, milyen csodás érzés is mélyen, szenvedélyesen szerelmesnek lenni.
   Hogyan változtassa szeretkezését szent élménnyé, amely lénye minden szintjén megérinti önt és kedvesét.
   Hogyan teremtsen olyan kapcsolatot – és hogyan ápolja azt –, amelyben életben marad a szerelem csodája.
   A Diane-al tartott tanfolyamainkon gyakran felteszem a kérdést a férfiaknak: szerintük mire gondolnak majd vissza életük végén. Garantálom, hogy a halálos ágyán senki sem a hivatalban töltött legjobb napjára emlékezik. Arra gondol, akit szeretett, és arra, mennyi szeretetet engedett az életébe – beleértve az érzéki szerelmet is, az egyik legmeghittebb emberi kapcsolatot.
   Bármilyen idős legyen is, most kalandra indul, az érzéki szerelem világába. Elég üzemanyagot talál ebben a könyvben ahhoz, hogy ön és társa életük végéig feltöltődjenek. Élvezze hát!
  
   Megjegyzés: A Legyen Ön is különleges szerető! heteroszexuális férfiaknak és nőknek készült, mert e téren van tapasztalatom. Ám ugyanezeket az elveket bárki alkalmazhatja szexuális preferenciáitól függetlenül; sok meleg pár számolt be arról, hogy nagy hasznát vette tantra-tanfolyamainknak. Számukra is hasznos lehet ez a könyv.
  
   Bestline Kiadó - Édesvíz Kiadó
   2690 Ft; 280 oldal

 

 

Irodalmi Jelen

Irodalmi Jelen

Az Irodalmi Jelen független online művészeti portál és folyóirat. Alapítva 2001-ben.

.