Ugrás a tartalomra

Irodalmi segítség a vörösiszap károsultjainak

A tegnapi naptól az eddigi ingyenes helyett 600 forintért tölthető le. Az így keletkezett bevételt a kiadóval egyetértésben a vörösiszap károsultjainak megsegítésére ajánljuk fel. Ezért is kérnénk minden irodalombarátot, hogy töltse le ezt a könyvet. A pénzéért még egy kis szórakozást is nyújtunk. Én - lehetőségeimhez képest - így szerétnék segíteni a károsultakon.

 

   Drága barátom!

   Kérésem, hogy továbbítsd ezt a levelet minél több ismerősödnek. Előre is köszönet érte.
   Csikánó című regényem megtalálható a
www.akonyv.hu alatt a Mercator Stúdió honlapján. A tegnapi naptól az eddigi ingyenes helyett 600 forintért tölthető le. Az így keletkezett bevételt a kiadóval egyetértésben a vörösiszap károsultjainak megsegítésére ajánljuk fel. Ezért is kérnénk minden irodalombarátot, hogy töltse le ezt a könyvet. A pénzéért még egy kis szórakozást is nyújtunk. Én - lehetőségeimhez képest - így szerétnék segíteni a károsultakon. Sok kicsi sokra mehet.
   A
www.akonyv.hu portált kinyitva kattintani kell az újdonságaink fejlécre, azon belül pedig a "már 28 kortárs szerző nálunk publikálta kötetét" mondatban a kortárs szóra kattintva kinyílik az az ablak, amelyikről  az e-könyv letölthető.
   Itt az alábbi szöveg szerepel:

   Bányai Tamás: Csikánó (regény) a  bemutatón túli rész - a teljes kötet - 600 Ft-ért kapható 

   Tisztelt Olvasóink!

   Szerzőnk úgy döntött - és ebben kiadónk messzemenőkig támogatja -, hogy a könyv eladásából származó jövedelmet a vörösiszap-károsultak megsegítésére szánja. Ugyanezt ajánljuk fel mi is.

   Külön köszönjük, ha vásárlásaikkal egy jó ügyet támogatnak!

   Közreműködésedet a rászorulók nevében is köszönöm.

Bányai Tamás

 

Irodalmi Jelen

Irodalmi Jelen

Az Irodalmi Jelen független online művészeti portál és folyóirat. Alapítva 2001-ben.

.