Ugrás a tartalomra

Farkas Margit: Átkozott milliók

 

 

Egy család bonyolult összetételéből kiesik a központi figurát betöltő apa. Betegsége idején sok titokra fény derül, amit eddig senki sem ismert, mivel azt a család feje mindenki elől elhallgatta.

 

 

 

Farkas Margit

Átkozott milliók

 

Egy család bonyolult összetételéből kiesik a központi figurát betöltő apa. Betegsége idején sok titokra fény derül, amit eddig senki sem ismert, mivel azt a család feje mindenki elől elhallgatta. Az intenzív osztály folyosóján találkoznak először a szétszóródott családtagok, ahol megkezdődik a harc a hatalmasnak vélt vagyonért. Mit hoz nekik a jövő? Életben marad az aki létre hozta a milliókat? Nyugodt lélekkel távozik a földi élettől az apa, aki a kómában is érzékeli a készülődő vihart, ami családjára csap le. Ki és hogyan szeretne részesülni a vagyonból? Ki mire képes ennek érdekében? Farkas Margit a regény végére minden felmerülő kérdésre kielégítő választ ad.

 

 

 

 

 

 

 

232 oldal
12 x 19 cm
ISBN 978-963-9984-11-0
2.990,- Ft
novum · Kiadó a Szerzőkért

 

 

Farkas Margit,
Nyíregyházán született 1968-ban, második gyermekként a családban. Kiskorától kezdve nagyon szerette a könyveket, az olvasás mindig öröm volt számára. Férfiszabónak tanult, de két év után
elhagyta tanult szakmáját, és a vendéglátásban helyezkedett el. 1990-ben férjhez ment, és családi vállalkozásba kezdtek. Két gyermeke született: 1992-ben Brigitta lánya, majd 1996-ban fia, Balázs.
Leérettségizett, újabb szakmát tanult, és egy irodában kezdett dolgozni. 2003 őszén férje meghalt, ekkor megpróbálta egyedül továbbvinni a családi vállalkozást, de nem sikerült. Elindult külföldre szerencsét próbálni. Dublinban takarítóként dolgozott két vállalatnál. Tizennyolc hónap után hazajött, és megírta „Dublini napló“ című művét. Jelenleg pénzügyi tanácsadó az egyik biztosítótársaságnál.

Eddig megjelent művei:
Dublini napló (2008.), novum Verlag
Vérvírus (2009.), novum Verlag

 

Irodalmi Jelen

Irodalmi Jelen

Az Irodalmi Jelen független online művészeti portál és folyóirat. Alapítva 2001-ben.

.