Ugrás a tartalomra

Ocskó Zsolt: A vadőr karja

 

 

A mai megváltozott világban könnyű eltévedni. Hiába lesz az ismert világ egyre nagyobb, mégis kevesebbnek tűnik. A mai kor embere sokkal jobban eligazodik az otthonának vélt betondzsungelben, mint a természetben, ahonnan valójában származik. Ott útvesztőben érzi magát. Vannak, akik a vadászat útján indulnak el.

Gyermekek, kezdő és öreg vadászok, természetkedvelők is választhatnak rossz irányt a mindennapjainkat elárasztó hamis információk hatására. Nekik mutat utat „A vadőr karja” e labirintusban egy hivatásos vadász életének mindennapjai által: tények, megtörtént események, saját tapasztalatok és még egy kis mese is…
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

147 oldal
12 x 19 cm
ISBN 978-963-9984-44-8
2.710,- Ft

NOVUM KIADÓ

 

 

 

Ocskó Zsolt,
1975. 03. 14-én született Makón. A Kiss Ferenc Erdészeti SZKI technikusi oklevelének megszerzése után a kiváló őzállományáról híres kiszombori Marosszögi Egyetértés VT hivatásos vadászaként kamatoztathatja tudását. 2008-ban az Országos Magyar Vadászati Védegylet Nimród vadászéremmel tűntette ki, és Csongrád megye vadgazdálkodásában végzett tevékenységéért kapott emlékplakettet.
A vadőrség mellett preparátorként is dolgozott.

 

Irodalmi Jelen

Irodalmi Jelen

Az Irodalmi Jelen független online művészeti portál és folyóirat. Alapítva 2001-ben.

.