Ugrás a tartalomra

Debüt – új rovatunk fiataloknak

Kedves Olvasóink, leendő Szerzőink!

Fiatal vagy és tehetséges? Megmutatnád a világnak, hogyan kell manapság jó verset, novellát írni? Netán kitaláltál egy új műfajt, amellyel – úgy érzed – gyökerestül megváltoztathatod az irodalmat, vagy egyszerűen csak visszajelzésre, bátorításra, tanácsra vágysz, ám a folyóiratszerkesztők túl elfoglaltak, hogy foglalkozzanak veled? Érdekel a kortárs idegen nyelvű irodalom? Ha mindez illik rád, akkor az Irodalmi Jelen Debüt felületén a helyed!  

Most induló rovatunk kötettel még nem rendelkező, átütő hangú pályakezdőknek kíván publikálási lehetőséget biztosítani. Több ifjú tollforgató is megkeresett bennünket, hogy szívesen közölnék írásaikat az Irodalmi Jelen online felületén, igény van tehát egy olyan fórumra, ahol bemutatkozhatnak az egészen fiatal alkotók, az a generáció, amely most bontogatja szárnyait, és néhány év múlva meghatározhatja a jövő literatúráját. De nemcsak az arra érdemes írások közlését vállaljuk, hanem azt is, hogy minden jelentkezőnek válaszolunk, beküldött munkáiról véleményt mondunk. Az értékelést adott esetben egy külön levelezői rovatban publikáljuk, ezért kérjük, hogy a hozzánk fordulók lássák el szerzői jeligével megméretésre szánt alkotásaikat.

Az új rovat szerkesztői középiskolás és egyetemista korú, vagy nem sokkal idősebb  szerzők nyomtatásban vagy elektronikus sajtóban még meg nem jelent műveit várják – rövid bemutatkozás és fénykép kíséretében – a következő e-mail címekre: Varga Melinda, meli654@gmail.com (versek, műfordítások), Hudy Árpád: arcadius.hudy@t-online.hu (próza, irodalmi esszé).

 

 


 Lead-fotó: Jakatics-Szabó Veronika festményének részlete

Irodalmi Jelen

Irodalmi Jelen

Az Irodalmi Jelen független online művészeti portál és folyóirat. Alapítva 2001-ben.

.