Ugrás a tartalomra

Jelige: Egyvirág – Egy virág vagyok

Egy virág vagyok. Nagy G. öntöz, forgat, ápol engem. Két ablak közé zárva a Dohány utcában, a sok szép lány és fiú néz engem. És a virágok, az utca tulsó oldaláról. Egy virág vagyok. Szeretem, hogy ápolnak, szeretem, ha nézegetnek Az ablakok tükröződésében sokszor nézegetem magam. Egy virág vagyok. Fiúk, lányok és én, ahogy magamat nézem – a meditáció itt, ezen a helyemen arra vezetett, hogy tudatosítsam irányultságomat. Elsősorban magamat szeretem, legyen az fiú vagy lány. Egy virág vagyok. Nagy G. gondoskodik rólam, ebben a világban ez a sorsom, majd egyszer beporozom magam. Egy virág vagyok.

Elgondolkodtam egy nap, amikor a Nap lemenőben volt, de a Hold már feljött, hogy vajon mi marad belőlem, ha már elszárad a testem, ezek a gondolatok elfelejtődnek vajon? Nagy G. egyáltalán nem lehet-e hogy csak szinlelésből öntöz és én csak műanyag vagyok.

Nylontestem molekuláit áramkörök járják át, valamilyen softwer van beépítve szirmaimba, napelemek a leveleim. És ez az egész, amit gondolok, egy programozó perverziója, amit egy kattintással töröl.

Irodalmi Jelen

Irodalmi Jelen

Az Irodalmi Jelen független online művészeti portál és folyóirat. Alapítva 2001-ben.

.