Ugrás a tartalomra

Kathy LETTE : Hogyan tegyük tönkre a férjünket

 A jó házasság olyan, mint az orgazmus: a legtöbbet csak színlelik.

 

 

Kathy LETTE : Hogyan tegyük tönkre a férjünket
 

(és egyéb hasznos spirituális tanácsok)

 

 

A jó házasság olyan, mint az orgazmus: a legtöbbet csak színlelik.

Lucy olyan régen van férjnél, hogy a házassági anyakönyvi kivonatát még hieroglifákkal írták. Amikor tizennyolc év után a férje lelép, Lucy pánikba esik. Ki fogja kicserélni a gyertyát a kocsiban, ki tolja arrébb a mázsás szekrényt, mit jelent az, hogy „enter”? Tizenéves lánya, Tally anyját hibáztatja a romba dőlt házasságért. Az önbecsülés hiánya örökletes: az ember a gyerekeitől szerzi. Lehet, hogy a kamaszkorú gyermek Isten büntetése a szexért?
Mit tegyünk, ha szerelmesek leszünk, és mit tegyünk, ha dobnak, ejtenek, lapátra tesznek, de legfőképpen, hogyan zsigereljük ki a férjünket, ha mégis kéznél marad.

A világszerte népszerű írónő beható ismerője a párok konyha- és hálószoba titkainak, humoros bestsellere a Hogyan öljük meg a férjünket itthon is fergeteges sikert aratott, a folytatás pedig újabb rohamokat okozhat férjnek, feleségnek egyaránt.

„Zseniális humorú”
– Jilly Cooper

 

ISBN: 978 963 254 185 3
392 oldal
Fordította: Nagy Mónika
Megrendelhető:
http://www.ulpiushaz.hu/konyvrendeles.htm

 

 

Kathy Lette 1958 november 11-én Sydney-ben született ausztrál írónő. 1979-ben barátnőjével közösen írt regényéből, a Puberty Blues – ból 1981-ben nagysikerű film készült. A Salami Sisters énekese is volt. Lette újságíró és szituációs komédia (sitcom) szerző, emellett pedig regényeket és színdarabokat is írt. Kathy Lette férjével, Geoffrey Robertson-nal és két gyermekükkel Londonban él.

Irodalmi Jelen

Irodalmi Jelen

Az Irodalmi Jelen független online művészeti portál és folyóirat. Alapítva 2001-ben.

.