• Irodalmi Jelen

  Könyvörvény az Örkényben

  Az Olvasás Éjszakáján számos könyvesbolt várta Budapesten és vidéken az olvasókat – mi az Örkény Könyvesbolt programjára látogattunk el, ahol Lackfi János dombontúli lakóparkjának beköltőzőitől a 133 éves Petőfin át Thomas Mann kabátjáig rengeteg „szereplő” felvonult – az őket megálmodó íróknak köszönhetően.

 • Irodalmi Jelen

  Átjárók az Olvasás Éjszakáján

  Szombat este megtelt a város irodalmi-művészeti programokkal: nehéz volt választani a Budapest Transzfer eseményei és az Olvasás Éjszakája műsorai közül. – Szombati városjárás virtuálisan és valóságosan.

 • Irodalmi Jelen

  Szegedi láncnovella

  Az Olvasás Éjszakájának szegedi látogatói egy közös novellát írtak 2013. szeptember 13-án. Cikkünkben megtekinthetik az alkotást az eredeti kézirat fényképeivel együtt.

 • Irodalmi Jelen

  Olvasás Éjszakája – költészettel, sporttal, vitával

  Első ízben rendezték meg országszerte az Olvasás Éjszakáját, amelyen a könyvesboltok izgalmas programokkal csábították be az olvasókat. Miközben Budapesten többek között Karafiáth Orsolyával, drMáriással, Csányi Vilmossal töltekezhettek az éjszakai felfrissülésre vágyók, a Libri Könyvpalotában a könyv „éjszakájáról” folytattak éles vitát kiadók, terjesztők és könyvtárosok.