Irodalmi Jelen
 • Tóth Vivien

  Menetiránnyal szemben

  Együtt fázom a villamossal,
  pulóverrel takarjuk be a vezetékeket,
  nem ülünk menetiránnyal szemben.

 • Irodalmi Jelen

  Debütösök a fedélzeten – Videó

  Az Irodalmi Jelen legutóbbi lapszámbemutató estjének első részében Király Farkas két fiatal prózistánkat faggatta, akik feltűnően erős indulással vonták magukra az olvasók és a szerkesztőség figyelmét. Shrek Tímea Beregszászról érkezett, Tóth Viviennek pedig ez volt az első nyilvános felolvasása. – Videó az estről, 1. rész

 • Irodalmi Jelen

  Janus és ifjú utódai

  Két egészen fiatal szerző és egy „régi motoros” mutatkozott be a TAT Galériában az Irodalmi Jelen estjén: Shrek Tímeával, Tóth Viviennel és Gáspár Ferenccel töltöttünk feledhetetlenül jó perceket.

 • Irodalmi Jelen

  Tündérek és trubadúrok – lapszámbemutatóval egybekötött irodalmi varázsest

  Mandulafás varázs, vérbő erotika, a humanista irodalom európai hírű alakja – Irodalmi Jelen-est a TAT Galériában november 24-én este hét órától. Ha mesterfokon akar szórakozni, minőségi irodalmi műsorral ütné el a késő őszi, borongós péntek estét, ne hagyja ki!

 • Irodalmi Jelen

  Macskás videó – Tóth Vivien rövidprózái a Debütben

  Kényelmes az ágyad, meg tudnám ezt szokni. Ezt már mondtad. Nem süketültem meg, holott tegnap szüntelen a fülcimpám mellett harsogtál, pedig szóltam, hogy ne, mert vékonyak a falak. Meg akartam kérdezni, hogy mit tudnál megszokni: az ágyat vagy engem, de a legújabb kisállatos videó megzavart, és csak hoztam egy pohár vizet.