• Irodalmi Jelen

  Hódi Virág Noémi: Na most hogy így

  Az Irodalmi Jelen Slam School Poetry versenyének egyik résztvevője a Szegedi Ifjúsági Napokon mutatta be Erdős Virág Na most akkor című versének átiratát.

 • Irodalmi Jelen

  Ameddig a fiatal slam ellát 1.

  Mit szeretnek és mit nem a slam poetryben? Hová vezet az útjuk? Mit olvasnak? A Slam School Poetry című, középiskolásoknak szóló versenyünk résztvevőit kérdeztük.

 • Irodalmi Jelen

  A Slam School Poetry döntőjéről készült videók

  Az Irodalmi Jelen 2013. június 8-án tartotta a középiskolásoknak szóló slamverseny döntőjét, ahol 15 diák lépett fel. Az estről készült, folyamatosan bővülő videoösszeállításunkat itt tekinthetik meg. A rendezvény vendége Puzsér Róbert volt, aki maga is slammelt.

 • Irodalmi Jelen

  Slam School Poetry – A döntősök videói

  Összeállításunkban azt a 15 középsikolások készítette videót tekinthetik meg, amelyek készítői bekerültek versenyünk döntőjébe. Velük 2013. június 8-án találkozhatnak élőben az Akváriumban.

 • Irodalmi Jelen

  Slam School Poetry 7.

  Még nem tudni, költő, slammer vagy rapper lesz-e belőlük. De jó úton járnak. A középiskolásoknak meghirdetett előadói versenyünk pályamunkáiból válogattunk. Hármasával közöljük a beérkezett videókat és slamszövegeket. Ezúttal Fehér Tamara, Kállai Norbert és Szőke Ákos videóját tekinthetik meg.

 • Irodalmi Jelen

  Slam School Poetry 6.

  Még nem tudni, költő, slammer vagy rapper lesz-e belőlük. De jó úton járnak. A középiskolásoknak meghirdetett előadói versenyünk pályamunkáiból válogattunk. Hármasával közöljük a beérkezett videókat és slamszövegeket. Ezúttal Bíró Vilma, Horváth Sándor és Juhász István videóját tekinthetik meg. 

 • Irodalmi Jelen
  Irodalmi Jelen

  Slam School Poetry 4.

  Még nem tudni, költő, slammer vagy rapper lesz-e belőlük. De jó úton járnak. A középiskolásoknak meghirdetett előadói versenyünk pályamunkáiból válogattunk. Hármasával közöljük a beérkezett videókat és slamszövegeket. A válogatás nem tükröz semmiféle értékítéletet. Barczánfalvi Gábor Attila, Berta Sándor és Juhász Martin videóját tekinthetik meg.