Irodalmi Jelen
 • Nagyálmos Ildikó: Papírtáj

  Papírtáj

  0 Ft

  Panna harmadik könyve

  Gyermekversek

  Váncsa Mónika rajzaival

 • Nagyálmos Ildikó – Panna második könyve

  Panna második könyve

  0 Ft

  Gyermekversek, Márton Éva színes rajzaival illusztrálva, audio-CD melléklettel. A versek megzenésítette: Orbán Ferenc.

 • Nagyálmos Ildikó: Félmozdulat

  Félmozdulat

  0 Ft

  A szerelmet vágyó, a társat kereső, a lelket be- és kitakaró lírai mag újszerű megfogalmazásának lehet tanúja az, aki kezébe veszi Nagyálmos Ildikó második verskötetét. A fiatal költőnő a képzelet és az érzelem félre eső, be nem látott tájaira kalauzol. Verseinek hangulatával tüzet szít, őszinteségével maradandóan felkavar.

 • Irodalmi Jelen

  Könyvheti díjeső

  Mások mellett Kányádi Sándort és Sohár Pált is köszöntötte Böszörményi Zoltán az Irodalmi Jelen idei díjátadóján, ahol öt kategóriában vehették át az elismerést a jutalmazottak.

 • Irodalmi Jelen
  Nagyálmos Ildikó

  „Jó társaságba kerültem”

  Gundel Művészeti Díj Böszörményi Zoltánnak

  Idén Irodalom kategóriában a Gundel Művészeti Díjat Böszörményi Zoltán kapta Az éj puha teste című regényéért. A Gundel Művészeti Díjat Láng György, a Gundel Étterem tulajdonosa alapította az ezredforduló tavaszán. Az első díjátadásra 2001 májusának első hétfőjén került sor, majd ezután minden évben 2004-ig a Gundel Étterem kertjében, májusban adták át eleinte 10, majd 14 kategóriában a különböző művészeti ágak legjobbjainak. 2005-ben a Gundel és a Budapesti Operabál Kft. újjászervezte a kuratóriumot és magát a díjátadást is.