• Irodalmi Jelen

  Fehér kavicsok – Tamás Kincső regényrészlete

  „Aki nyer, az megbaszhatja a másikat, ahogy akarja, mondtam. Mélyen a szemembe néztél. Én voltam a fehérrel.” – Tamás Kincső erotikus regényének részletét olvashatják.

 • Irodalmi Jelen

  A magyar szex néhány árnyalata

  A szexpartner-cserére szakosodott swingerklubok világát mutatja be egy magyar erotikus regény, amelynek szerzője a titokzatos Árvay Gréta. Az Elmerülve című könyv tabukat nem dönt, de az erotikára fogékony olvasóknál könnyen telibe találhat.

 • Irodalmi Jelen

  Testfüggősség – Miklóssi Szabó István elbeszélése

  Társfüggőség, mondta a zacskós lány. És pszichológushoz küldött. Magamtól soha nem mentem volna. Ott mesterien megtanultam elnyomni magamban az érzelmeket.

 • Irodalmi Jelen

  Nem beszélünk róla – Hernyák Zsóka novellái

  Tisztelt Tanár Úr! Minden pénteken arra gondolok, elkap bennünket a hév. Rég nem írtam. A femúrom megrepedni látszott, nem szóltam, nem akartam, nem mertem.

 • Irodalmi Jelen

  R-ősz – „Obszcén Ocsmányságok Tára” – Corpus, Flamma, Morbus animi

  A síma fejű kígyó, aki megkísértette Évát a Paradicsom kertjében, valószínűleg ugyancsak kalbász alakú jelenség volt. Nincs nő, ki ellent tud állni ennek a kígyónak, legyen hurka, kalbász avagy szafaládé formája. (Faludy György: Pantagrüel)

 • Irodalmi Jelen

  Szex tegnapelőtt

   „Isten tehát a kétnemű embernek testi egyesülését csak az őáltala rendelt törvényes formák közt, az élethosszig kötött felbonthatatlan szövetségben engedi meg, és ott is csak olymódon, hogy ennek folytán gyermekük születhessék. Bárki ezen a világon ezt a testi szervét bármiféle más módon (akár magában, akár mással) élvezet és gyönyörszerzés céljára használja fel, súlyosan vétkezik önmaga ellen, az emberi társadalom ellen, maga az emberi természet s a teremtő Istennek szent akarata ellen.”

 • Irodalmi Jelen

  Szex és szex, sehol a hangaszál

  Eztán arccal belecsattanunk a kőkeménybe, miként teszi a Hölgy hét részletben hetvenhét és kilencvenkilenc kőkeménnyel. "Nem reflektál, nem pózol, beleveri, és kész. Az irodalom esetében mindez azonban mégiscsak bonyolultabbnak tűnik, hajlamosak vagyunk úgy elgondolni, hogy az irodalom az élet reflexiós műfaja. Legyen szó fikcióról, tapasztalatokról vagy magáról a szívről." – írja Darabos Enikő (másról). Ez az. Itt a kutya elásva. Az irodalom valahogy nem dugás (bocsánat a szóért). Hanem az ő környezete.